NL • EN

De Eerste 100 dagen

bullet Een nieuwe baan of een promotie is natuurlijk altijd een rooskleurig gebeuren. Maar op de eerste dag in de nieuwe functie dient de realiteit zich meestal al hardvochtig aan. De verwachtingen zijn huizenhoog, terwijl de problemen bij een tweede aanblik veel groter blijken te zijn dan gedacht en er zich bovendien vrijwel altijd onverwachte tegenvallers voordoen. Een effectief antwoord op deze situatie is een gestructureerde, gedegen, frisse en resultaatgerichte benadering.

Ons vijf-stappenprogramma ondersteunt u om uw eerste 100 dagen zo effectief mogelijk te benutten. Van een analyse van de nieuwe situatie tot het identificeren van de belangrijkste interne en externe spelers. Het opstellen van een strategisch plan met zowel lange termijndoelen als de broodnodige quick wins vormt een belangrijk onderdeel van deze benadering. Dat geldt ook voor het verwerven van steun voor het plan en de implementatie en communicatie ervan.

Specifiek adresseren wij het verschil tussen uw nieuwe positie en uw oude functie in termen van cultuur, vereiste capaciteiten en veranderde verantwoordelijkheid. Alles gericht op outperformance van uzelf in uw eerste 100 dagen. bullet

back-to-coaching_nl